Icem8

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Fantóm Mintál sa z Norimbergu nepoberie

Fantóm Mintál sa z Norimbergu nepoberie

16.04.2009 18:27 - NORIMBERG
Dvojnásobný Najlepší futbalista SR (2004, 2005) Marek Mintál neplánuje v lete opustiť nemecký klub 1. FC Norimberg ani v prípade, že sa účastníkovi II. bundesligy nepodarí prebojovať sa medzi domácu elitu.
Tvrdí to denník Bild, slovami zainteresovaných vyvracia údajný záujem Eintrachtu Frankfurt i anglického prvoligového Blackburnu Rovers a referuje o názorovom nesúlade medzi 31-ročným ofenzívnym stredopoliarom a jeho zástupcom Jurajom Venglošom, ktorý sa mal vyjadriť: "Markova budúcnosť sa odvinie od toho, či sa Norimbergu podarí postúpiť. Vyskytli sa ponuky z I. bundesligy i Anglicka."

Tridsaťjedenročný kráľ strelcov najvyššej nemeckej dlhodobej súťaže 2004/2005 Mintál na to zareagoval: "Táto príhoda je neskutočná. Celé to vôbec nesedí. Nemám tušenie, o čom môj slovenský agent rozprával. Pokúšal sa kontaktovať ma, ale medzičasom sme spolu vôbec nehovorili."

Rodákovi z Bytčice Mintálovi radí v Nemecku Peter Hammer, ktorý pre Bild skonštatoval: "Jednoznačne tu nie sú žiadne návrhy a my Marka nikam neponúkame. Naopak: má kontrakt s platnosťou do roku 2011 a opciou na ďalšiu sezónu a chce svoju kariéru ukončiť v Norimbergu."

Športový manažér 1. FCN Martin Bader uviedol: "Naše plány s Markom určite siahajú za končiacu sa sezónu. Je veľmi dôležitým a platným hráčom a hodláme mu navrhnúť zotrvanie v klube aj po ukončení futbalovej kariéry."

šport | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014