Icem8

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tvrďas Rooney necíti sentiment voči Evertonu

Tvrďas Rooney necíti sentiment voči Evertonu

17.04.2009 9:27 - MANCHESTER
Útočník anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Wayne Rooney nebude podľa vlastných slov počas nedeľňajšieho semifinálového zápasu anglického FA Cup-u proti FC Everton, klubu v ktorom vyrastal, pociťovať žiadny sentiment.
Dvadsaťtriročný anglický reprezentant prestúpil na Old Trafford v roku 2004 za približne 27 miliónov libier, no aj naďalej vraj zostal fanúšikom konkurenčného Evertonu.

"Stále pre mňa niečo znamená, že súperom bude Everton. Je to klub, v ktorom som vyrástol, a ktorý som podporoval. Bude to pre mňa veľký deň, hoci najdôležitejšie bude, aby sa United prebojoval do finále. Dúfam, že budem v nedeľu v základnej zostave aj preto, lebo vo finále Ligového pohára som nehral," nechal sa počuť liverpoolsky rodák Rooney.

Strelec dvoch gólov v marcovom prípravného merania síl so Slovenskom vo Wembley je známy ako univerzál, ktorý môže hrať kdekoľvek v útoku, ale pokojne aj v krídelných priestoroch stredovej formácie: "Nemám problém s tým, kde hrám. Ak dokážem pomôcť mužstvu k dobrým výsledkom, rád to urobím. Je skvelé hrať v klube ako je Manchester United, v každej sezóne vás čaká mnoho veľkých zápasov."

šport | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014