Icem8

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Drogba je veľmi nebezpečný a silný

Drogba je veľmi nebezpečný a silný

19.04.2009 11:27 - LONDÝN
Tréner anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Guus Hiddink vyhlásil, že Didier Drogba je jedným z najlepších útočníkov na svete.
Zakončovateľ z Pobrežia Slonoviny prispel rozhodujúcim gólom v 84. min v FA Cupe proti Arsenalu Londýn k postupu do finále, keď upravil na konečných 2:1. "Je veľmi nebezpečný a silný. Obrancom súpera spôsobil množstvo problémov. Myslím, že bolo len otázkou času, kedy práve on strelí druhý gól," skonštatoval tréner Chelsea Guus Hiddink.

Do vedenia išli "kanonieri" zásluhou presného zásahu anglického krídelníka Thea Walcotta, ešte pred prestávkou polčasu však vyrovnal Florent Malouda. "Nastúpili sme do zápasu nedbanlivo, no v závere som veril, že to otočíme. V druhom polčase sme boli naozaj dominantní," dodal holandský kormidelník ruskej reprezentácie.

Menej spokojný bol už francúzsky lodivod Arsenalu Londýn Arsene Wenger. "Je to sklamanie, keď prehráte v zápase, v ktorom máte okrem gólu dve čisté šance. Na takejto úrovni už nesmiete v nich zaváhať," skonštatoval dlhoročný tréner tímu z Emirates Stadium. Wengera okrem výsledku nepotešila ani úroveň trávnika vo Wembley. "Je pravdou, že bol rovnaký aj pre Chelsea. Ľudia si však platia za futbal, aby videli kvalitu na dobrých terénoch," dodal.

FC Chelsea narazí vo finále FA Cupu na víťaza nedeľňajšieho duelu medzi Manchestrom United a FC Everton.

šport | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014